Právě čtete

6

Simon & Garfunkel NEWS

krakenek 22. března 2011
Vím, že to všechny ohromě zajímá, takže jsem se rozhodl přinést krátké info z aktuálního dění okolo těchto dvou velikánů :)

V prvé řadě bych se rád trochu věnoval Paulu Simonovi. 12.dubna mu totiž vychází jeho nové album, které nazval 'So Beautiful Or So What'. V jeho 69 letech, což je už vcelku úctyhodný věk, je to skvělá zpráva. Jelikož Paul se rád věnuje různým žánrům a jeho alba se vždy ubírala různým směrem, je tohle návrat ke kořenům. Simon se vrací ke svým začátkům, k folk-rocku, k surovému zvuku akustické kytary a perkusí. Vše je samozřejmě zabaleno do moderního hávu, člověk musí jít s dobou, ve výsledku je to ale ten mladičký Paul Simon stojící na rohu někde uprostřed Londýna a hrající si tu svou. Před Vánoci bylo možné si zdarma stáhnout z jeho stránek vánoční píseň 'Getting Ready For Christmas Day' a nyní koluje po internetu nahrávka 'The Afterlife'. Paul tak dává možnost ochutnat něco málo z jeho nové tvorby. A aby toho nebylo málo, v létě vyráží na americké turné a já jen doufám, že o rok později zavítá i do Evropy :)

Tracklist: 
1. Getting Ready For Christmas Day (4:06)
2. The Afterlife (3:40)
3. Dazzling Blue (4:32)
4. Rewrite (3:49)
5. Love and Hard Times (4:09)
6. Love Is Eternal Sacred Light (4:02)
7. Amulet (1:36)
8. Questions for the Angels (3:49)
9. Love and Blessings (4:18)
10. So Beautiful Or So What (4:07)

www.paulsimon.com
S novým albem přichází i nový web. Doufejme, že se dočkáme konečně trochu častěji aktualizovaných informací a že Paul neusne na vavřínech jak se to stalo s jeho minulými stránkami. Obsah je velice pěkný a dá se najít mnoho zajímavostí a pěkných věcí od textů písní až po fotografie, které jinde na internetu nenajdete.

www.simonandgarfunkel.com
S novými stránkami Paula se rozjel i nový web legendárního dua Simon & Garfunkel. Nutno říci, že tohle bylo ještě mnohem horší než celé Simonovi stránky. Od roku 2004 se kromě upoutávky na nedávno ukončené turné nic nového neobjevilo. Navíc web neobsahoval ani žádné fotky, videa nebo texty. Jediné co tam bylo k nalezení byl odkaz na e-shop :D A ačkoli oba umělci jako duo momentálně nic nepodnikají, nový web určitě stojí za zmínku.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nas to ale vubec nezajima....:-D

krakenek řekl(a)...

Já ti dám že nezajímá!!! :D

Zytyn řekl(a)...

Tady zase někdo napsal po pár světelných rocích zápis a hned se otírá o ostatní co :D

Zytyn řekl(a)...

jinak k zápisu, já ti to schvaluju je to tvůj blog, piš o tom co tě zajímá (jen houšť :D). Pěkná recenze, teda spíš prewiev ;)

krakenek řekl(a)...

:D :D :D Dobře ty! Jinak jsem ještě napsal jeden normální článeček :*

Zytyn řekl(a)...

ano, již jsem si stačil všimnout :D

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog