Právě čtete

1

Parádní víkend

krakenek 4. února 2007
Po dlouhé době učení - mučení a uzavírání klasifikace se dostavil vytoužený odpočinek ve formě jednodenních prázdnin a víkendu. O tom, že nás (v Brně) čekají za týden další týdenní ani radši nemluvím. Tečka za pololetím to je ale krásná.

Ve čtvrtek jsem byl večer venku, a jinak jsem nedělal nic zvláštního, musel jsem se vzpamatovat z té odporné školy. Pátek už byl o dost lepší. Ze začátku to tak nevypadalo, ale o půl šesté pro mě došel Pirg a Zytyn, že jdeme do hospody. Prvně jsem je trochu trápil, že na ně kašlu a nikam nejdu, ale nakonec jsem změnil názor. Sbalil jsem vodárnu a vyrazili jsme.

I když byla hospa maximálně narvaná, iBi nám držel místo. Bylo to příjemný, byla nějaká kofola, panáček, vodárna a dali jsme si pečený žebra. Teda já a Pirg, Zytynek si dal pohárek:P Nakonec jsme to ani nesnědli. Kolem deváté jsme se sbírali a rozhodli jsme se, že půjdem do města. Vodárnu jsme hodil iBimu do auta a už jsme seděli v šalině.

Ve městě jsme se totálně zničili:D Někde u Denisových sadů jsme si musel ulevit, ale nebylo to moc snadný. Nevěřil bych, kolik tam je mladých a jak to tam žije, když je takový počasí...ale pohodička. Nakonec se mi to povedlo. Dál už si toho moc nepamatuju, ani příchod domů, ale bylo to super.

V sobotu jsem jel se ségrou k ní domů a byl jsem tam až do dneška do večera. Celej víkend jsem byl teda prakticky pryč, takže jsem nic nedělal ani do školy. Nedělám si velký naděje, že ještě dneska něco stihnu, ale kdo ví...snad budu mít štěstí.

Co se týče vysvědčení, tak jen prozradím, že to stálo za prd, ale nepropadnul jsem. Doufám, že to na konci bude lepší.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Velký dík velkému iBimu :D.

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog