Právě čtete

4

SILVESTR 2006

krakenek 7. ledna 2007
*pozdě, ale přece*
Konečně se dostávám k tomu, abych vám trochu popsal, jak u mě probíhal letošní Silvestr. Plánovat celou akci jsme začali s kamošema už někdy na konci října. Dlouho jsme nevěděli, kde se to vlastně bude konat, ale nakonec Zytyn přišel se skvělým nápadem, že pojedeme na chalupu jeho dědy. Zhruba měsíc uplnyul, než dostal Zytyn oficiální povolení. Potom teprve začalo to pravé plánování. Stanovili jsme si den odjezdu 30.prosince. Původně jsme byli rozhodnu ti, že pojedeme vlakem, ale postupně se to měnilo. Prvně se nám nabídl sám děda, že nás tam odveze octávkou, ale nakonec jsme jeli se zytynovým tátou jeho fabkou.

Během celého plánování nás potkala spousta nepříjemných věcí, které se ale k všeobecné radosti nakonec vyřešili. Před Vánoci přestalo fungovat na chalupě topení, což je v zimě (i když není nijak mrazivá) celkem závažný problém. Skoro do poslední chvíle to vypadalo že to padne, ale nakonec se to dědovi podařilo opravit. Dalším problémem bylo zdražování ČD, které nám nepěkně zvedlo náklady na celou akci. To se nakonec vyřešilo právě tím, že nás tam odvezl zytynův táta. Pak následoval, tady na blogu už popisovaný, problém s Pirgovou mámou, která ho odmítla 3 dny před akcí pustit. Nakonce ale svolila...

A jak to probíhalo? 30. kolem jedenácté hodiny jsme dorazili do KOZLAN, malé vesničky u Dalešické přehrady. Byly nám předány klíče a my jsme se jali vybalovat věci. Musím zdůraznit, že jsme s sebou táhli 5.1 sestavu, kde subwoofer vážil 10,5 kg, takže by bylo opravdu vtipný, jet tím vlakem. Po zabydlení jsme si dali vodárnu, poslouchali jsme hudbu, sežrali jsme všechny chlebíčky, co nám máma od zytynka nabalila a uvařili jsme si polívčičku. Večer jsme potom natáčeli nějaký "hudební klipy" a taky jsme začali celkem chlastat. Pak jsme se zkouřili a bylo o zábavu postaráno. To nám vydrželo asi do dvou do rána.

Druhej den jsme vstávali asi o půl dvanácté. Uklidili jsme všechen bordel, Stybik vytřel podlahu a pak jsme čekali až to uschne. Schlo to dlouho...obědvali jsme asi ve tři, ale chutnalo skvěle. Můj tatíček nám navařil hrnec guláše, takže super. Odpoledne jsme to nějak přestali dávat. Opět jsme začali celkem solidně chlastat a po zkouření nás ulovila únava. Kolem půlnoci jsme se trochu probrali, zapili Novej rok a pomalu zase upadali. Po jedné hodině už jsme šli spát. Silvestr jsme vlastně oslavili o den dřív.

Poslední den jsme zase vstávali někdy kolem dvanácté, ale já a Stybik jsme nakonec ještě zalehli. Vstali jsme ve dvě, dali si oběd a pak nastal úklid. Ten bordel byl nekonečnej, ale šlo to. Zpáteční cesta nás čekala vlakem, ale pak se najednou ozval telefon a na druhým konci byl můj tatíček. Nabídl nám, že pro nás dojede a tak jsme s radostí souhlasili. O půl šesté dojel a my jsme naházeli věci do auta a vyrazili jsme. Táta ještě rozvezl kamoše a pak jsme jeli domů. Dorazil jsem něco po sedmé takže naprostá paráda!

Silvestr byl velice vydařený, srandy jsme si užili dost, nikdo se nepoblil a chalupa neshořela. Už se těším na příští rok:)
Až nahraju nějaký videa na youtube, hodím vám sem odkaz a zítra přidám asi nějaký fotečky. Tak se mějte a zdarec!!!

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

hehe. takovy odvozy.. :D

Anonymní řekl(a)...

coze?? :D:D

Zytyn řekl(a)...

a co ty fotečky ;)

Anonymní řekl(a)...

zapomněl jsem....a nemám čas:(

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog