Právě čtete

1

OTTD

krakenek 23. dubna 2007
Opět mě zachvátila hráčská horečka a nainstaloval jsem OTTD (Open Transport Tycoon Deluxe). Pro neznalé trošku přiblížím. TTD je budovatelská strategie. Cílem hry je založit dopravní společnost a stavět železnice, silnice, letiště a přístavy a přepravovat vše uhlím počínaje a cestujícími konče. V podstatě jednoduchý úkol se po čase hraní stává stále obtížnějším. Dotěrná konkurence na vás tlačí ze všech stran...

OTTD je vlastně taková nádstavba na původní Transport Tycoon Deluxe z roku 1995. Bylo přidáno mnoho nových funkcí a spousta zlepšováků. Zmíním taky možnost měnit grafiku mnoha věcí ve hře tak, že vám po silnici bude jezdit třeba autobus Škoda nebo si postavíte pražské hlavní nádraží. OTTD se stále vyvíjí a je to vlastně takový open-source re-make původní hry. Poslední verze byla vydána před několika dny s označením 5.1.

Pokud si chcete tuto nesmrtelnou hru zahrát, je potřeba si prvně stáhnout kompletní TTD zde (14MB) a potom ze stránek OTTD zmiňovanou 'nádstavbu' zde (2,5MB). Instalace je pak už snadná. Prvně instalujete původní TTD a pak OTTD, který využije soubory z původní verze.

Na ukázku několik screenshotů z mojí hry --->>

Free Image Hosting at imagepolis.com Free Image Hosting at imagepolis.com Free Image Hosting at imagepolis.com
Jestli tam vidíte pražský hl.nádraží v Brně, tak máte pravdu xD

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Supr, ale ty zelený domy máš odkud??

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog