Právě čtete

0

Užitečný PC software 2

krakenek 23. května 2007
Miranda IM http://www.miranda-im.org
Miranda je freeware program určený pro 32-bitové verze Windows. Jeho úkolem je nahradit oficiální Instant Messengery jako Mirabilis ICQ nebo Live Messenger. Ti, kteří si nechtějí zvykat na bannery a reklamy v těchto oficiálních programech si Mirandu zamilují. Můžete mít aktivováno více protokolů najednou, takže nepotřebujete zvlášť program pro ICQ, MSN a IRC. S Mirandou máte vše v jednom.
Podporovány jsou protokoly: ICQ, MSN, Jabber, AIM, Yahoo, IRC, Gadu-gadu, Tlen, Netsend a mnoho dalších.
Miranda funguje na principu pluginů. Sami si jednoduše můžete zvolit jaké funkce nebo protokoly budete chtít používat. Miranda disponuje velkým množstvím nastavení, což znamená, že si ji můžete přizpůsobit všem vašim požadavkům.
(text by koki)

Minimální systémové požadavky:
Mirandu rozjedete v podstatě na jakémkoliv 32bitovém PC. Existují dvě verze: 1.pro Windows 95 a 98, 2.pro Windows Me, 2000 a XP. Nejnovější verze funguje i pod Win Vista.

Program je zcela zdarma a navíc open-source.

μTorrent 1.6.1 http://www.utorrent.com
'Micro' Torrent je jednoduchý, malý a plně nastavitelný BitTorrent klient, umožňující stahovat z internetu soubory ve formátu .torrent. Podporuje globální nastavení rychlosti stahování, automatizované stahování, podporu proxy, současné stahování více torrentů. Dále také obsahuje například RSS čtečku, podporu změny vzhledu a mnoho dalšího.

Minimální systémové požadavky:
Procesor 486
14 MB RAM
1 MB volného místa na disku
Windows 95 - Vista

Program je zdarma. Nyní je k dispozici volně ke stažení testovací verze 1.7 Beta.

GOM Player http://www.gomplayer.com
Velmi kvalitní, bezproblémově fungující multimediální přehrávač. Přehrává většinu video formátů včetně DVD, instalace obsahuje základní důležité kodeky, funkce pro zlepšení kvality obrazu (jas, kontrast, barvy), práce s titulky, mnoho funkcí pro TV-OUT, 10 pásmový ekvalizér, skinovatelnost a mnoho dalších méně či více důležitých funkcí pro pohodlné používání...

Minimální požadavky:
Pentium 3 nebo lepší
Minimum paměti RAM pro operační systém, který používáte
20 MB volného místa na disku
Windows 98SE, Me, 2000, XP a Vista
Co nejnovější ovladače DirectX

Program je ke stažení zdarma.

0 komentářů:

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog