Právě čtete

4

Víc volna, než je zdrávo

krakenek 7. května 2007
A opět tady máme prodlouženej víkend o pondělí a úterý. Myslím si, že se opět velice vydadařil, ale tak ještě nění konec...no, uvidíme.

V pátek jsem to měl celkem dost náročný. Krásný vstávání na dvouhodinovku tělocviku, kterej máme na sedmou a pak ještě dalších odporných pět hodin ve škole. Dvakrát elektrotechnologie je naprostá prasárna, myslel jsem že tam umřu, poslouchat a psát dvě hodiny o nějakých optických vláknech, to může vydržet jen svatej. Nicméně pak jsem prospal strojnictví a hurá domů. Teda vlastně ne tak úplně, čekal na mě táta před školou v autě a tak jsme jeli do města. Potřeboval jsem si koupit trenky na spaní (Mimochodem, jsou moc krásný, kdo zná Muppet Show a tu zelenou žábu co tam hraje, tak si může představit, jak ty trenky asi vypadají :DD). Pak jsme jeli za bráchou a za Táňou k nim domů a tam jsem se pustil do přeinstalace komplu. Po osmé jsem byl doma a to už na mě čekal Stybik, se kterým jsem šel ven a domluvit se na druhej den na to Znojmo...

V sobotu nastal dlouho očekávaný den odjezdu do Jaroslavic u Znojma na ochutnávku vína. Jeli jsme v 11 hodin od Grand Hotelu a tak jsme si dali sraz v deset, protože jsme šli ještě něco koupit do Tesca. V 11 ale opravdu autobus jel a můžu říct, že jsme měli štěstí, že jsme si sedli. Narvanější bus jsem ještě neviděl. Do Znojma jsme přijeli po dvanácté a tam na nás čekal Andy s mámou, kteří nás odvezli do Jaroslavic. Dostali jsme oběd, vybalili jsme se a v šest se vyráželo na ochutnávku. Konalo se to v jedné hospodě, ve velkým sále, kde bylo asi na 400 druhů vín. Při našem příchodu hrála ještě cimbálovka, ale pak jí vystřídala jiná kapela, která přece jen hrála věci naší generaci bližší. Protože Andy tam nalíval, měli jsme vstup zadarmo, koupili jsme si jen skleničku a už to začalo. Vína si člověk samozřejmě musel platit, ale protože tam byl Andy, měli jsme to free :D A tak jsme chodili.....Po deseti skleničkách jsme si od něj vyžádali celou lahev bílýho a tu jsme postupně vypili. Já už jsem samozřejmě zpíval s kapelou všechny hity jako Pretty Woman, Já budu chodit po špičkách a jiné :DDD Pak jsme se prošli venku na čerstvým vzduchu a když jsme byli řádně vyvětraní, šli jsme si vyprosit láhev červenýho. No a tady to skončilo. Šli jsme si sednou na zahrádku, já jsem si pyšně nesl láhev a skleničku a když jsem si sedal na lavičku, nějak mi skočila pod nohy a já jsem to všechno zboural a spadnul jsem pod stůl :DDDDD Odřený koleno, politý triko, no paráda. Stybik už sotva mluvil a tak jsme se vydali domů. Z druhé lahve jsme dali asi půlku, já jsem si po cestě zvesela nalíval a Stybik tam někde na ulici ulevoval svýmu močovýmu měchýři.... No prostě domů jsme nějak dorazili a protože jsme měli postel nachystanou, bez dlouhýho rozmýšlení jsme šli (šli, tenhle výraz tomu úplně neodpovídá) spát.

Ráno jsme byl celkem ok, ale chudák stybiček, ten blinkal furt :D Šli jsme se postupně osprchovat a protože jsme vstávali tak nějak na oběd, odkráčeli jsme ke stolu. Tam se nám smála Andyho sestra, která předchozí den taky nalívala na ochutnávce. Ale tak, byla moc pěkná, tak jsme se na nic nězlobili :D Po obědě přišlo na řadu balení a ve 12.45 nám jel autobus do Znojma. Tam jsme měli na přestup 5 minut a tak jsem byl rád, že Stybik zrovna něměl potřebu vyprazdňovat žaludek. V autobuse jsem ani nevím jak usnul a probral se až u Vaňkovky v Brně. Tam jsme se rozloučili a já byl rád, že už to skončilo :DD ....ale bylo to super!

Free Image Hosting at imagepolis.com

4 komentářů:

Perfect... řekl(a)...

víno sux :P

Anonymní řekl(a)...

Hej strašně krásně píšeš....To je radost to číst:-)

Anonymní řekl(a)...

víno nesux ;)

marička: moc děkuji :))

Anonymní řekl(a)...

Jasný. Víno rox, teda hlavně to bílý:-) Jinak nz;-)

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog