Právě čtete

5

Oznamujeme, že...

krakenek 19. října 2006
dnes po druhé hodiné odpolední odešlo pravděpodobně naše autíčko (Skoda 120L) do "věčných lovišt". Táta jel dnes z města a do protisměru mu vjela z parkoviště ženská s VW Golfem. Jestli trochu znáte škodovky, tak určitě víte, že je to takovej papír na kolech. Zenská měla i přes jen odřený blatník škodu asi 20 000Kč (aspon že tak), ale my jsme dopadli o mnoho hůř. Na první pohled se zdá, že je to jen plechařina. Troufám si dokonce říct, že bych to dal dohromady sám, ale to nebude jediná věc způsobená nehodou. Když se nám totiž podařilo nastartovat, nemohli jsme se rozjet. Zadní kola se protáčela, motor řval, ale z místa jsme se nepohnuli. Pravděpodobně to budou ještě kouslý brzdy a nebo urvaná náprava, což by bylo úplně v pr*eli.

Zavovali jsme jednomu chlapíkovi, co nám dělal kdysi nějakou tu karosářskou práci a ten slíbil, že se na to podívá. Podle toho, co řekne on se rozhodneme, jestli škůdku necháme ještě opravit a nebo budeme muset koupit novou. CO naděláme, takovej je život. Peníze člověk nemá a ještě ho někdo cizí připraví o to co má.

Prosím tedy všechny, kteří jste četli tento můj příspěvek, aby jste věnovali minutu ticha zesnulé...

**********Poslední fotky naší škodovky pořízené o prázdninách na dovolené**********


5 komentářů:

Klarka0608 řekl(a)...

:'( bude se mi po nem styskat

Anonymní řekl(a)...

Mě víc...:)

Anonymní řekl(a)...

Mě na tom příjde nevíc na hovno, že to byla ŽENSKÁ! To je prostě potupa...

Taková Škoda!

Anonymní řekl(a)...

sice to zamrzí, ale není to tak drahý... nám do fábky nalítlo cosi (nevim, nebyl sem u toho) a krom plechů a takovej sr*czek posunul celou přední nápravu, oprava za 70k... na zkurvené fábii... :| ale tak šlo to z pojištění O:)

Anonymní řekl(a)...

Jásný, ale jako, tam nejde ani tak o peníze jako o to, že člověk k tomu autu má jakejsi vztah. Nevím teda jak je to u ostatních, ale u nás to tak bylo. Spíš to člověka mrzí. No a navíc, z pojištění to u nás nejde, protože havarijní pojistka se na takový starý auto neuzavírá....No ale, už je to jistý, je total dead, takže bude jiná....:)

Okomentovat

Copyright 2010 Krakenkův blog